Gastenboek

« 1 2 3 4 5 »
Jan Twisk was een vriend van mijn vader Freek Wulp. Ik heb het hele verhaal uitgezocht wat er precies is gebeurd in Indonesië toen. Heb gelukkig nog dienstkameraden van hem gesproken die samen met hem diende in Indonesië toen. Het hele verhaal komt in het 3e deel van Castricum en Bakkum in de 2e wereldoorlog van John Heideman.
Patrick Wulp
30 jul.
Ik ben de kleindochter van de zus van a.a van der kruijssen.
Ik heb wel eens van mijn familie gehoord dat hij op Loenen ligt. En zijn nu ook afgelopen zondag heen gegaan. Mijn vader zei er voor het eerst wat over, maar voor de rest is er weinig bekent over a.a van der kruijssen. Is er iemand die mij meer kan vertellen?
Sheila Snijder
27 jul.
adrianus-aloijsius-van-der-kruijssen was de broer van mijn vader (overleden in 1967)
Onlangs het boek "de ramp in de lubeckerbocht" gekocht. Daar kwam wel de naam van mijn vader in voor, die is vanuit Neuengamme door de boot van het Rode Kruis naar Zweden gebracht. Zijn broer is kort voor de bevrijding overleden.
thea schoutenvan der kruijssen
06 jul.
Ik ben eens zitten grasduinen op internet en was een zoektocht begonnen naar mijn Opa Cornelis Pat
die in 1939 is omgekomen bij een bombardement tijdens de bouw van een van de bunkers.
Hij woonde in Den Haag had, en moest van de Duitsers gedwongen arbeid verrichtte in IJmuiden.
Inmiddels heb ik zijn overlijdens advertentie gevonden.
M.C.Pat
01 jul.
Ik ben kleinzoon van Laurens Johannes Buller, chirurg en geneesheer directeur van het Rode Kruis ziekenhuis, die in april 1944 werd doodgeschoten in de deur van zijn huis aan de Vondellaan 22.
Mijn moeder , Iny Sluis-Buller was zijn derde kind. Zij trouwde met Age Solco Sluis uit Enkhuizen. Hij werd huisarts in Kampen en later Radioloog in Amsterdam. Zij kregen zes kinderen, vier meisjes en twee jongens. Ik ben hun oudste zoon. Ik ben huisarts geweest in Nieuwkoop en heb het eerste Hospice in ons land opgericht. Ook was ik mede oprichter en eerste voorzitter van CliniClowns. Mijn broer, Laurens Johannes (Ren) werd accountant en vervolgens ziekenhuis directeur. Zijn laatste functie was interim directeur van het Rode Kruis ziekenhuis.
Pieter Sluis
24 jun.
Mijn opa was Jacob Wijker, (gefusilleerd door de SS) getrouwd met Cornelia Geertruida Anna Kerkhoff. Zij was volgens mij een zus van de vrouw van Max David Mello.
Erna deLangen Wijker
08 jun.
Lodewijk Grapendaal was mijn overgroot opa. Ik heb hem nooit gekend, maar hij zat bij het verzet en ik weet zeker dat het een dappere man was.
Maaike Achthoven
14 may.
Dit was mijn opa. We herdenken hem nu 75 jaar later en vinden het jammer dat wij hem nooit gekend hebben.
In liefdevolle herinnering, xxxx
Jeannette Rumphorst
08 may.
Van mijn meisjesnaam heet ik Spijkerman. Ik ben de dochter van Henk Spijkerman Zijn 2 neefs , de jongens Schalk, kwamen om bij het bombardement op de Kerncentrale.
Ik zou graag in contact komen met Peter Schalk maar heb geen idee of hij nog leeft e waar hij woont.

HG Ineke Knight-Spijkerman
Ineke Knight
06 may.
Hallo.
Mijn naam is wim Strating ,ik ben de zoon van Hendrik Marinus Strating,wij kregen vanmorgen een kranten knipsel toegestuurd,waar in staat dat mijn vader ter dood veroordeeld werd.
Van dit bericht hebben wij nooit het bestaan vanaf geweten.Mijn 2 oudere zussen (zijn helaas al overleden) hebben dit ook nooit geweten . Wij weten helaas weinig wat er met hem gebeurt is,In Velsen Nrd is er een plantsoen naar hem vernoemt .Daar zijn wij trots op .Misschien is er iemand die hem gekend heeft,of nabestaande.
HG
WN Strating
Wim Stratiing
06 may.
« 1 2 3 4 5 »